Annetus kulude katteks

Browse By

Kodulehtede arenduse peale kulutatakse tänapäeval märkimisväärseid summasid. Seda põhjusel, et kasutajal oleks lehte mugav ja turvaline kasutada. Seda soovime ka meie Zoome.ee külastajatele. Soovime, et külastaja tunneks lehel end mugavalt ja leiaks kõik vajaliku tema jaoks. Oleme veetnud sadu ja sadu tunde, et arendada eestlaste jaoks meeldiv keskkond kuhu koguneks tööpakkumisi Soomest. Samuti näeme vaeva, et sisestada antud töökuulutused eesti keeles. Seda kõike selleks, et sul oleks mugav leida töökuulutus just oma emakeeles, eesti keeles.

Kui sa tunned, et ka Sina sooviksid aidata meil katta arenduse peale mõeldud kulutusi, siis anna sellest E-posti teel teada. Saadame vastu konto numbri, kuhu oleks võimalik teha pisike või suurem annetus leheküljel seonduvate kuluda katteks. (loomulikult omal valikul).

Meie kontakt e-posti aadress: info@zoome.ee

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga